Tarieven

Wilt u weten wat een behandeling kost?

Tandartspraktijk Oskam houdt zich aan de door de Nederlandse zorgautoriteit vastgelegde tarieven. Voor 2020 kunt u de tarieven middels onderstaande link inzien.

Tarieven Nederlandse Zorgautoriteit

Covid 19 toeslag:

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorg behandeling. Mondzorgverleners mogen tijdelijk een toeslag van €4,26 per patiënt per bezoek aan de praktijk in rekening brengen als tegemoetkoming voor de extra kosten door de Corona uitbraak bij het behandelen van individuele patiënten, zoals (extra) persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit is landelijk bepaald door de mondzorgkoepels samen met de zorgverzekeraars en de Nederlandse Zorgauthoriteit (NZa).

Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft wordt deze tijdelijke toeslag (code C88) soms (gedeeltelijk) door uw zorgverzekeraar vergoed. Wij adviseren u dit bij uw verzekering na te vragen.

Let op: wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Dit is van belang bij behandelingen die vergoed worden vanuit uw basisverzekering, zoals volledige kunstgebitten en protheses. U ontvangt van ons een begroting. We raden u met klem aan bij uw verzekeraar na te vragen welke kosten vergoed worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Houdt u ook rekening met de eigen bijdrage en de hoogte van het door u gekozen eigen risico.

 

Bij de tarieven waar nog een sterretje (*) achter staat, kunt u nog materiaal- of techniekkosten verwachten. Wij werken met plezier en vertrouwen samen met Excent Tandtechniek. De link naar hun tarieven vindt u hieronder:

Tarieven Excent Tandtechniek