Saskia van Leeuwen

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Woensdag

Saskia van Leeuwen is geboren en getogen in Gouda.

Begin januari 2002 is zij afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam.

Nog geen maand later is ze een praktijk begonnen in Vleuten te midden van de Leidsche Rijn.

Daar is een kleine groepspraktijk uitgegroeid tot een veel grotere, waarbij Saskia graag alle wortelkanaalbehandelingen van collega’s overnam.

Tijdens de werkzame periode in Vleuten heeft Saskia een aantal reizen gemaakt naar de minder ontwikkelde gebieden op de wereld om ook tandheelkundige hulp te verlenen op basis van hele andere voorbereidingen zoals we hier gewend zijn.

Dat zijn hele waardevolle bijdragen en herinneringen.

In de zomer van 2022 heeft ze haar praktijk in Vleuten overgedragen en is ze na een periode van overdacht een paar maanden met haar gezin op reis gegaan.

Saskia heeft een grote affiniteit met de wortelkanaalbehandelingen en werkt daarom ook nog drie dagen bij een grote verwijspraktijk in Rotterdam, om daar alleen maar complexe behandelingen uit te voeren.

Bij ons in de praktijk zal zij naast wortelkanaalbehandelingen ook algemene tandheelkunde doen. Ze geeft aan dat ze het opbouwen van een band met haar patienten een erg leuk onderdeel van het vak vindt.

Communicatie en geruststelling is heel belangrijk voor Saskia, ze zal hier ook graag de tijd voor nemen.

Ze is trotse moeder van vier kinderen. In haar vrije tijd is ze graag aan het sporten of met haar man en kinderen of vrienden op stap, ver weg, maar ook dichtbij.

Terug naar overzicht