Els Oskam

Tandarts/Eigenaresse
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
BIG-nummer:
89909709502

Tandarts Els Oskam is opgegroeid in Reeuwijk en heeft haar middelbare schooltijd op het Coornhert Gymnasium in Gouda doorgebracht. Na haar eindexamen is ze twee keer uitgeloot voor de studie Tandheelkunde. Na twee jaar de studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd te hebben, werd ze gelukkig alsnog ingeloot voor de studie Tandheelkunde aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Halverwege 2007 heeft ze de start gemaakt met haar eigen praktijk op de Stadhouderslaan, nog voor haar afstuderen in januari 2008. Na drie maanden reizen door Australië, Thailand en Cambodja en alle voorbereidingen voor de praktijk, heeft ze de deuren van haar praktijk geopend in augustus 2008.

Begin 2017 is moeder geworden van Annelotte. Tandarts Berthe Jager nam haar waar tijdens haar zwangerschapsverlof en die samenwerking was er één van goud. Na jaren met veel plezier naast de praktijken van tandarts de Bruijn en tandarts Wilterdink te hebben gewerkt, heeft ze halverwege 2017 de praktijk van tandarts de Bruijn overgenomen die met pensioen ging. Met deze overname kon de samenwerking met Berthe Jager voortgezet worden. Tandarts Renske Verkerk heeft begin 2019 het team versterkt toen Els de praktijk van tandarts Wilterdink overnam. In juli 2019 is de praktijk verhuisd naar het huidige praktijkpand op de Wibautstraat. Inmiddels heeft de praktijk 5 behandelkamers en is tandarts Saskia van Leeuwen ons team komen versterken.

Het hart van Els ligt bij de tandheelkunde. Haar praktijk is daar een uiting van, een huiselijke en met name persoonlijke praktijk met een hecht en fijn team. Ze zoekt met zorg collega’s die met dezelfde zorg en enthousiasme dagelijks voor u klaarstaan. Ze neemt de tijd voor haar patiënten, kent de patiënten en legt uit wat ze gaat doen en waarom, bespreekt wat de verschillende opties zijn en heeft een luisterend oor. Aan het roer staan van haar mooie praktijk, de afwisseling van de verschillende tandheelkundige behandelingen en het contact met haar patiënten en haar collega’s maakt dat ze dagelijks opgewekt aan het werk gaat.

Tandarts Els Oskam is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Terug naar overzicht