Berthe Jager

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
99050049402

In mei 1999 is tandarts Berthe Jager afgestudeerd aan ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) waarna ze enkele maanden werkzaam is geweest bij de afdeling kaakchirurgie in het ziekenhuis in Pretoria, Zuid Afrika.

Na terugkomst in Nederland heeft ze in meerdere praktijken in de regio Den Haag gewerkt, waaronder de Jeugdtandzorg in Zoetermeer. Haar interesse in de tandheelkundige chirurgie heeft gemaakt dat ze 3 jaar gewerkt heeft bij de afdeling Kaakchirurgie in het HAGA Ziekenhuis in Den Haag.

In 2006 is ze met een collega haar eigen praktijk gestart in Den Haag, in de Vogelwijk.

Haar reisdrift maakte dat ze nogmaals in Afrika als tandarts werkzaam is geweest. Dit keer in Benin. De foto’s in haar behandelkamer zijn daar mooi bewijs van.

In 2015 heeft ze haar praktijk verkocht om haar doel om Flying Dentist te worden in Australië na te streven. Na een korte periode Down Under is ze nu weer terug in Nederland en versterkt ze tot onze vreugd ons team. Ze begon met het overnemen van de patiënten tijdens het zwangerschapsverlof van collega Els Oskam en is ze tijdelijk ingevallen voor tandarts Wilterdink  tijdens ziekteverlof.

Het met pensioen gaan van tandarts Willem de Bruijn heeft haar plek definitief gemaakt in onze praktijk. Met veel plezier werkt ze 4 dagen in de week.

Haar affiniteit met chirurgie heeft ze nog steeds. Haar overtuiging is dat niet alleen naar het gebit moet worden gekeken maar naar de hele mens. Veel persoonlijke aandacht en uitleg over de mogelijkheden, rust en ruimte voor angst en bovenal zorgen dat de nieuwe generatie kinderen geen tandartsangst opbouwt maakt dat ze elke dag weer haar volle 100% geeft.

Ze staat open voor overleg. En heeft u ook last van reiskriebels dan heeft u zeker iets om met haar te bespreken, want dat reisvirus zit haar in het bloed ?.

Tandarts Berthe Jager is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

Terug naar overzicht