Verhuizing

Velen van u gaan al (tientallen) jaren naar de tandarts op Stadhouderslaan 10. In 1980 werden daar twee woonhuizen verbouwd tot 3 praktijkkamers en een gemeenschappelijke ruimte.

Nu volgt de volgende stap. We gaan verhuizen. Met weemoed, gezien de vele jaren historie op een prettige plek, maar met veel plezier wegens de nieuwe mogelijkheden.

Ons nieuwe praktijkpand is gelukkig vlakbij het oude, 400 m vanaf Stadhouderslaan 10. Het adres is Wibautstraat 1-5, 2805 GA Gouda (het huidige verzamelgebouw de “Ouwe Gouwe”)

De komende maanden wordt het pand verbouwd om aan de maatstaven voor een tandartspraktijk van nu te voldoen, uiteraard ook met groene energie. Er komt een ruime balie en backoffice, een lichte wachtkamer met meerdere zitmogelijkheden en 4 identieke behandelkamers. De praktijk is met het openbaar vervoer te bereiken en u kunt op ons eigen terrein parkeren of in de directe omgeving van de praktijk.

We realiseren ons dat het voor u ook een afscheid is, maar we hebben het vertrouwen dat u zich in onze nieuwe praktijkruimte thuis zult voelen. Ondanks dat de praktijk wat groter zal worden, blijven we een kleine praktijk met persoonlijke aandacht voor u, met voor u vertrouwde gezichten. Er komt een mondhygiëniste bij ons werken, zodat u daarvoor ook bij ons terecht kunt.

We hopen in de zomer te kunnen verhuizen, de precieze datum en verdere informatie ontvangt u later van ons.

Hieronder een foto-impressie waar we regelmatig nieuwe foto’s aan toe zullen voegen van de vorderingen van de verbouwing:

Bespreken van de tekeningen met elkaar in de toekomstige wachtkamer

De verbouwing is begonnen

Els en Berthe bij de toekomstige behandelkamers