Martine van Mourik

Functie: Tandarts (per 20-07-2020 met zwangerschapsverlof)

Martine is opgegroeid in Vlaardingen en woont sinds 3 jaar in Gouda. Hoewel haar eerste ambitie musicalactrice worden was, was ook de tandheelkunde al vroeg een droom. Ze is de 1e keer uitgeloot voor de studie Tandheelkunde maar gelukkig het 2e jaar ingeloot en daarna begonnen in Amsterdam. Haar laatste jaar heeft ze afgerond met een verdieping in orthodontie (beugels).

Ze heeft de opleiding welke 6 jaar duurt in juni jongstleden afgerond en heeft alles nog vers in het geheugen. Deze nieuwste kennis van het vak deelt ze graag met haar collega tandartsen en zal een waardevolle toevoeging zijn voor de praktijk. Al sinds het 2e studiejaar heeft Martine haar eigen patiënten behandeld. Met 4 jaar behandelen onder begeleiding is ze in 2019 ons team komen versterken en is nu niet meer weg te denken.

Tandheelkunde past haar goed: de combinatie van met je handen werken en het contact met mensen vindt ze te gek. Naast haar werk is ze een echt familiemens. Ze is gek op haar neefjes van 2 en 4 jaar.

Muziek is n passie. Ze speelt gitaar & basgitaar en zing sinds kort bij een gospelkoor.

Tandarts Martine van Mourik is aanwezig op woensdag en vrijdag.

Terug naar overzicht